PJOTRS BORSJT

PJOTRS BORSJT, het boek dat ik het afgelopen jaar geschreven heb voor de Stichting Weeshuizen Belarus (www.weeshuizenbelarus.nl) en dat eind dit jaar bij Karakter Uitgevers uitkomt, begint vorm te krijgen.

Omdat het de bedoeling is dat er ontzettend veel exemplaren verkocht gaan worden – de opbrengst gaat in zijn geheel naar de Stichting – is de omslag van levensbelang. Voor veel mensen is een aansprekende omslag keuzebepalend in de boekhandel.

Daarom had ik graag uw mening over het voorlopige ontwerp dat Otto Haan, mijn uitgever, mij vandaag stuurde.

Hoe meer reacties, hoe beter en schroom niet als u kritiek heeft. Het gaat erom dat er straks een boek in de boekwinkels ligt waar niemand voorbij kan lopen.

pjotrs-borsjt21-1.jpg

P.S. Ik kan me voorstellen dat er lezers zijn die niets van het project in Belarus afweten omdat ze pas op een later tijdstip mijn blogs zijn gaan lezen. Als u daarbij hoort zou ik willen zeggen: ‘Ga terug naar mijn allereerste blog en begin daarvandaan gewoon te lezen.’

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

17 Responses to PJOTRS BORSJT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *