Huis in Alhama

Pinar heeft het moeilijk. Ze heeft de laatste tijd veel ruzie met haar ouders en loopt daarnaast ook weer de man die haar in het verleden heeft aangerand tegen het lijf. Gelukkig gebeuren er ook leuke dingen. Haar vriendje Paul die ver weg in Nederland woont en die ze enorm mist mag van zijn vader na zijn eindexamen alleen naar Spanje en op de rommelmarkt waar ze haar zelf gevonden spulletjes verkoopt komt ze  een oude vrouw die haar uitnodigt haar huis in Alhama de Granada op te komen ruimen. Tussen de oude spullen ontdekt ze daar iets heel bijzonders en dat is het begin van een spannend maar ook ontroerend avontuur, waardoor heel haar leven verandert.

RECENSIES

Fred Ligthart, oud griffeljurylid

Opnieuw bewijst auteur José Hennekam dat het schrijven hem in de vingers zit. Zijn nieuwste boek is het tweede deel in de Tesoro-trilogie die draait om de Nederlandse Paul en zijn half Spaans, half Nederlandse vriendin Pinar.  In het eerste deel hebben zij elkaar leren kennen en gemeenschappelijke interesses en belangen hebben een vriendschap doen ontstaan, die op verliefdheid is uitgelopen. Het verhaal ontwikkelt zich via diverse verhaallijnen, die op ongekunstelde wijze door elkaar worden verweven en aan het eind naar de verrassende ontknoping leiden. Daardoor is het een spannend boek geworden, vol romantiek, maar ook vol van de onzekerheden die zo kenmerkend zijn voor het leven van jong-volwassenen. Een boek dat men niet weg wil leggen omdat men bij iedere bladzij wil weten hoe het verder gaat, heet een page-turner. Welnu, dit boek is zo’n page-turner.

José Hennekam
Huis in Alhama
De 15-jarige Pinar uit Spanje, die verliefd is op de Nederlandse Paul, vindt tijdens het opruimen van een huis in Alhama de Granada een dagboek, dat na een bloedstollend avontuur de sleutel blijkt te zijn tot het ontsluieren van een groot familiegeheim.
€19,95 Paperback
José Hennekam

Huis in Alhama
De 15-jarige Pinar, dochter van een Nederlandse vader en een Spaanse moeder, vindt in een huis in Alhama de Granada een dagboek. Die vondst is zowel voor haar als voor haar vriendje Paul het begin van een bloedstollend avontuur.
€5,00 E-book

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *