Eeuwige Stilte

Toen in 2009 het misbruik door de Rooms Kaholieke Kerk ineens een hot item was (zie mijn blogs) wist mijn toenmalige uitgever niet hoe snel hij mijn manuscript “De Kindervriend” naar de drukker moest sturen. Het boek moest als het even kon de volgende dag in de winkel liggen en voor fatsoenlijke redactie was geen tijd.
En dat was jammer, want het had met wat aanpassingen veel beter kunnen zijn.
Bijna tien jaar later blijkt de zwijgcultuur binnen de Kerk nog steeds actueel en daarom besloot ik een paar maanden geleden om het boek eens uitgebreid onder handen te nemen.
Dat is nu gebeurd. En omdat het een totaal ander boek is geworden vond ik een nieuwe titel op zijn plaats.

Eeuwige Stilte is vanaf nu te verkrijgen.
Ga voor meer info of om het boek te bestellen naar Boeken.

Dit bericht is geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *