Russische uitgave Pjotrs borsjt

Op 23 april zal tijdens een Tsjernobyl 25 jaar herdenking in Zwolle het eerste exemplaar van de Russische uitgave van   Pjotrs borsjt, Tsjernobyl 25 jaar later, overhandigd worden aan de ambassadeur van Belarus .

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

2 reacties op Russische uitgave Pjotrs borsjt

  1. Lisanne schreef:

    Hallo

    ik ben 12 jaar en heb dit boek gelezen, omdat wij er een toets (so) over krijgen. José Hennekam is ook bij ons op school langs geweest, om informatie te geven over waarom en wanneer het boek is geschreven. Als je al die informatie weet is het een erg mooi boek, want het is gewoon een soort van waargebeurd verhaal, een waargebeurd verhaal met een wending van een schrijver. dus eigenlijk niet waar gebeurd want de hoofdpersonen zijn zelf verzonnen. Na aanleiding van de 40 intervieuws die José Hennekam heeft gehouden met kinderen die zijn af gestoten door hun ouders omdat ze gehandicapt zijn.

  2. Bob schreef:

    ik heb het boek ook gelezen maar alleen weet ik de hoofdpersonen niet meer, wij moeten een verslag maken… 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *