LUISTERBOEK PJOTRS BORSJT

Het heeft even geduurd maar nu is Pjotrs borsjt eindelijk ook als luisterboek verkrijgbaar. Bij Luisterrijk.nl, dé downloadshop van Nederland voor luisterboeken kunt u het boek downloaden. En het mooie voor het project is dat Luisterrijk.nl dit vanwege hun lustrum allemaal gratis voor de Stichting Weeshuizen Belarus regelt. Dus…. hou je van luisterboeken en wil je Pjotrs borst op je mp3 speler horen (7 1/2 uur luisterplezier), klik dan hier, dan kom je meteen op hun site.  En wil je zowel het luisterboek als het e-book van Pjotrs borsjt hebben, dan is er bij luisterrijk.nl een bijzonder aantrekkelijke aanbieding.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *