9 nieuwe boekwinkels voor Pjotr

De Libris-boekhandels van Edel b.v. te Zwijndrecht, Barendrecht, Spijkenisse, Numansdorp, Hellevoetssluis en Oud-Beijerland hebben het voorbeeld van ‘Het Verboden Rijk’ gevolgd en verkopen nu ook geheel belangeloos Pjotrs borsjt .

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 9 nieuwe boekwinkels voor Pjotr

  1. Kozakki schreef:

    Beste meneer Hennekam
    Afgelopen week kochten veel koorleden en dirigent Arkadi van het Alphens Kozakkenkoor http://www.alphens-kozakkenkoor.nl het boek Pjotrs Borsjt. Hopelijk gaan ook veel winkels in en om Alphen aan de Rijn het boek verkopen. De Russische liederen van dit koor trekken altijd erg veel toeschouwers. Velen zullen dit boek prachtig vinden.
    Kozakki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *