PJOTRS BORSJT NU TE BESTELLEN!

Vanaf vandaag is het boek PJOTRS BORSJT online te bestellen!!!

 

Op 26 april 2011 zal het 25 jaar geleden zijn dat de Tsjernobyl –ramp zich voltrok.

 

Veel kinderen in Wit-Rusland ondervinden nog dagelijks de gevolgen van deze ramp.

Pjotrs borsjt is de roman die ik – met co-auteur Renata Oosterveen – heb geschreven om bij te dragen aan de realisatie van het project Zelfstandig Wonen van de Stichting Weeshuizen Belarus (www.weeshuizenbelarus.nl).

De volledige opbrengst van het boek gaat naar dit project en het bedrag zal door de Wilde Ganzen en het NCDO (Buitenlandse Zaken) zelfs verdubbeld worden.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken en toch het boek (304 bladzijdes!) aan te kunnen bieden voor een betaalbare prijs (€14,95 incl. verzendkosten) heeft iedereen zijn steentje bijgedragen: De schrijvers, die het boek zonder winstoogmerk hebben geschreven en de drukkosten voorgefinancierd hebben, Uitgeverij Arroba die het boek gratis heeft geredigeerd en uitgeeft, Sergio Herman van Oud-Sluis die belangeloos het recept voor Pjotrs Borsjt heeft verzonnen, Jo-Ann van de Boekenbent, die zonder vergoeding uren werk heeft gestoken in het drukklaar maken van het boek en Koninklijke Wöhrmann die zo vriendelijk was het voor een speciale prijs te drukken.

Pjotrs borsjt gaat over de lotgevallen van een aantal kinderen in Belarus na de Tsjernobyl-ramp. Ikzelf vind het het beste boek is dat ik tot nu toe geschreven heb. Nu mag dat ook wel want ik heb er veruit het langste  over gedaan en  heb  hulp van Renata Oosterveen gehad. Het is mede door haar dat het in mijn ogen een bijzonder boek is geworden.

Alleen u kunt ervoor zorgen dat Pjotrs borsjt een groot succes wordt en dat straks het project Zelfstandig Wonen in Belarus uitgevoerd kan worden.

Dat kunt u doen door na het lezen van deze blog één, of liever nog meerdere exemplaren van het boek te bestellen.

Daarnaast zou u alle mensen uit uw emailadressenbestand een kort mailtje kunnen sturen waarin u hen opmerkzaam maakt op het boek en het bijbehorende project (en hen te vragen datzelfde te doen met hun eigen emailbestand). Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd en het is dé manier deze heel bijzonder actie te promoten.

€ 14,95, voor een heel bijzonder cadeau tijdens de komende feestdagen. Een cadeau voor uzelf en een nog veel groter voor de kinderen in het weeshuis in Belarus.

Wat wilt u nog meer?

Dus bestel nu het boek!

En als u de smaak van Pjotrs borsjt alvast te pakken wilt krijgen, kunt u de leesproef downloaden en al van het eerste deel van het boek – geheel gratis – gaan smullen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 reacties op PJOTRS BORSJT NU TE BESTELLEN!

 1. niels schreef:

  Ha die pa!! Gefeliciteerd! Met je nieuwe boek en deze prachtige site! Werkt hartstikke fijn!

 2. Elvin schreef:

  Hoi José!!

  Je hebt een prachtige site. Van harte gefeliciteerd daarmee!! Ik wens je erg veel succes met het nieuwe boek!!

  Groet,
  Elvin

 3. Jo-Ann schreef:

  Mooie site!!
  Ik hoop echt dat er veel boeken van Pjotr verkocht worden zodat de kindertjes daar geholpen worden.

  Groetjes
  Jo-Ann

 4. Jan&Mila schreef:

  Hallo José
  Je boek Pjotr Borsjt is nu al niet aan te slepen hier!
  De eerste 3 verkochten we na ontvangst direkt de dag erop. Zojuist bracht TNT er weer 10. Allemaal nu al verkocht. We hebben snel een hele doos nodig!
  En dit allemaal al voor de officiële presentatie op a.s. dinsdag. Geweldig dat Jan Terlouw het officiële eerste exemplaar zal ontvangen. Dat doet hij uitsluitend indien een boek tot de kanjers hoort. Dus alle lezers van dit bericht…. verkopen en promoten voor Stichting Weeshuizen Belarus van Ria Schraverus! Beloon Ria en José voor hun onbaatzuchtige inzet voor de kinderen. Groet en succes van Jan&Mila

 5. J. Groenendijk schreef:

  Beste José
  De afgelopen week kochten al 15 docenten van de Focus BeroepsAcademie Pjotrs Borsjt. Hieronder waren 5 docenten in het vak Nederlands. Ook kochten de eerste leerlingen het boek en zijn begonnen met lezen. Een boek voor jong en oud dus.
  Groet
  Jan Groenendijk
  Studiecoordinator Bovenbouw
  Focus BeroepsAcademie Barendrecht

 6. Dependance Mila&Jan schreef:

  Dependance Randstad voor boek Pjotrs Borsjt en Stichting Weeshuizen Belarus
  Omdat wij nu al meer dan 40 boeken in onze eigen omgeving verkochten en enkele dozen konden plaatsen bij de regionale boekhandel, kopen we voortaan wat extra boeken in bij de Stichting. Hierdoor beparen ze verzendkosten, komt weer de opbrengst ten goede 🙂
  Dit maakt het lezers, kopers, journalisten, scholen en boekwinkels makkelijker om altijd even snel boeken op te halen in dit gebied, of we brengen het even langs. Ook hebben we hier foldertjes, nieuwsbrieven en documentatie beschikbaar over het boek en Stichting Weeshuizen Belarus. Wij verzenden niet, doe dit via de website.
  Graag van tevoren even bellen:
  078 68 13731 / 06 407 33935
  Mila&Jan Groenendijk Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland
  -enthousiaste donateurs-

 7. Roel van Duijn en Jan&Mila schreef:

  Roel van Duijn: schrijver, voormalig wethouder Amsterdam, bekend van Provo, Kabouters, Groen Links etc. en nu gespecialiseerd Liefdesverdriet-consulent, heeft onlangs het 50e boek dat wij zelf verkochten afgerekend. Roel van Duijn is zeer enthousiast over dit boek en zal nog van zich laten horen.
  Ook voor hem geldt…een dubbelgoed boek!
  Roel gaf toe dat hij er even voor moest sparen, maar het is elke cent dubbel en “dwars” waard 😉
  Liefde overwint altijd en is je mooiste geschenk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *