Ana-Lyse

Psychologe Rachel heeft een bestseller geschreven. “Drijfzand”, een roman gebaseerd op de lotgevallen van haar hartsvriendin Judith. Hierdoor is haar leven compleet veranderd. Op één belangrijk element na: de vriendschap tussen haar en Judith is nog steeds heel hecht.

Op een avond besluit ze in een zeer melige bui en met de nodige wijn achter de kiezen haar vrijgezellenbestaan wat meer kleur te geven en plaatst met de hulp van Judith een tamelijk uitdagend profiel op een datingsite.

Het resultaat van deze half als grap bedoelde actie overtreft haar stoutste verwachtingen. Honderden mannen bieden zich aan. Meer dan stof voor een eventueel nieuw boek is het echter niet. Tot Michiel zich aanmeldt.

Ana-Lyse – geschreven met Renata Oosterveen als co-auteur – lijkt in het begin een luchtig verhaal over een internetdating avontuur dat een beetje uit de hand loopt, maar naarmate het verhaal vordert raakt de lezer in een psychologisch spel verwikkeld waarin niets is wat het lijkt.

RECENSIES:

Ik heb met veel plezier Ana-Lyse gelezen. Vond het erg spannend en de afwisseling tussen de verschillende hoofdstukken goed gevonden
(Cas de Nood, Bibliotheek Vlissingen)

Ana-Lyse heb ik in één ruk uitgelezen.
Een spannend boek met een verrassend einde.
Het onderwerp is zeer actueel, want internet daten wordt veel gedaan.
Dat dit niet geheel zonder risico’s is maak dit boek wel duidelijk.
Zeker een aanrader!!
(Astrid de Witt, Plantageboekhandel Scheurwater, Zwijndrecht)

Herkenbaar, van deze tijd en goed gebekt geschreven. Met de nodige drankvergieten, een vleug misdaad, erotiek en de wet van aantrekking en afstoting op grote schaal aanwezig, is dit een vrouwenthriller bij uitstek.
(Vrouwenthrillers.nl.  Klik hier voor de volledige recensie)

José Hennekam Renata Oosterveen

Ana-Lyse
Ana-Lyse is een psychologische thriller over de gevaren van het internetdaten.
€5,00 E-book

Wil je liever en papieren exemplaar (€ 14,95 ) stuur dan even een berichtje. Er zijn er nog een paar.

 

1 Reactie naar Ana-Lyse

  1. Pingback: Cyberprinsen en boekpresentaties | José Hennekam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *