PJOTRS BORSJT NU TE BESTELLEN!

Vanaf vandaag is het boek PJOTRS BORSJT online te bestellen!!!

 

Op 26 april 2011 zal het 25 jaar geleden zijn dat de Tsjernobyl –ramp zich voltrok.

 

Veel kinderen in Wit-Rusland ondervinden nog dagelijks de gevolgen van deze ramp.

Pjotrs borsjt is de roman die ik – met co-auteur Renata Oosterveen – heb geschreven om bij te dragen aan de realisatie van het project Zelfstandig Wonen van de Stichting Weeshuizen Belarus (www.weeshuizenbelarus.nl).

De volledige opbrengst van het boek gaat naar dit project en het bedrag zal door de Wilde Ganzen en het NCDO (Buitenlandse Zaken) zelfs verdubbeld worden.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken en toch het boek (304 bladzijdes!) aan te kunnen bieden voor een betaalbare prijs (€14,95 incl. verzendkosten) heeft iedereen zijn steentje bijgedragen: De schrijvers, die het boek zonder winstoogmerk hebben geschreven en de drukkosten voorgefinancierd hebben, Uitgeverij Arroba die het boek gratis heeft geredigeerd en uitgeeft, Sergio Herman van Oud-Sluis die belangeloos het recept voor Pjotrs Borsjt heeft verzonnen, Jo-Ann van de Boekenbent, die zonder vergoeding uren werk heeft gestoken in het drukklaar maken van het boek en Koninklijke Wöhrmann die zo vriendelijk was het voor een speciale prijs te drukken.

Pjotrs borsjt gaat over de lotgevallen van een aantal kinderen in Belarus na de Tsjernobyl-ramp. Ikzelf vind het het beste boek is dat ik tot nu toe geschreven heb. Nu mag dat ook wel want ik heb er veruit het langste  over gedaan en  heb  hulp van Renata Oosterveen gehad. Het is mede door haar dat het in mijn ogen een bijzonder boek is geworden.

Alleen u kunt ervoor zorgen dat Pjotrs borsjt een groot succes wordt en dat straks het project Zelfstandig Wonen in Belarus uitgevoerd kan worden.

Dat kunt u doen door na het lezen van deze blog één, of liever nog meerdere exemplaren van het boek te bestellen.

Daarnaast zou u alle mensen uit uw emailadressenbestand een kort mailtje kunnen sturen waarin u hen opmerkzaam maakt op het boek en het bijbehorende project (en hen te vragen datzelfde te doen met hun eigen emailbestand). Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd en het is dé manier deze heel bijzonder actie te promoten.

€ 14,95, voor een heel bijzonder cadeau tijdens de komende feestdagen. Een cadeau voor uzelf en een nog veel groter voor de kinderen in het weeshuis in Belarus.

Wat wilt u nog meer?

Dus bestel nu het boek!

En als u de smaak van Pjotrs borsjt alvast te pakken wilt krijgen, kunt u de leesproef downloaden en al van het eerste deel van het boek – geheel gratis – gaan smullen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Responses to PJOTRS BORSJT NU TE BESTELLEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *